További szolgáltatásaink

KOLLÁZS KÉSZÍTÉS :)

A kollázsok nagyszerűen alkalmasak a teljes hangulat felidézésére. A sok színes kép, együtt felidézheti egy színes nyaralás, egy klassz év, egy fotózás, vagy egy hosszú hétvége emlékeit. De lehet egy konkrét esemény – pl. házasság – emléke is! Nagy méretben mutat igazán jól, ezért minél több képet kérünk hozzá. Segítünk megcsinálni! 

MONTÁZS KÉSZÍTÉS :)

Ha már jó néhány kép sorakozik a számítógépünkön, érdemes egyszerre akár többet is megmutatni közülük, például úgy, hogy fotómontázst készítünk belőlük.Kérd bátran a segítségünket!

PEPRÓ

RÉGI FÉNYKÉPEK FELÚJÍTÁSA 

A régi fotók minősége sajnos folyamatosan romlik, egyre fakóbbá, sárgábbá válnak, szennyeződnek, gyűrődések keletkeznek rajtuk. A fényképek minőségi romlását nem tudjuk megállítani, de azok digitalizálására van lehetőségünk, így mentve meg az utókor számára!
Szkennelés után retusáljuk, levesszük a törések nyomait, a port és az apró karcokat.
Ha digitális képei nem sikerültek olyan tökéletesen (sötétek, alul-vagy felülexponáltak, életlenek, vagy vörösszem-hatás lépett fel), ki tudjuk javítani.

Régi színes fotókat is javítjuk, de ha szeretnétek fekete-fehér vagy akár barnított régies hatású képeket róluk azt is elkészítjük!

Régi képek felújítása, retusálása, színezése

Tündököljön ismét a régi fényében!
Hozd el réges-régi képeid, nem baj ha sérült, kifakult, vagy hiányos, mi megoldjuk, hogy újjáéledjenek! Az idő vasfoga sajnos a fotókat sem kí­méli. A Photoshoppal azonban megmenthetjük ezeket a féltve őrzött családi emlékeket. Még a kettészakadt, karcos, gyűrött és kifakult fényképeket is újjávarázsolhatjuk. Igény szerint a fekete-fehér fotókat kiszínezzük.

NEGATÍV SZKENNELÉS :)

NE HAGYJA ELVESZNI RÉGI EMLÉKEIT! :)

Élje át újra esküvőjét, gyermeke első lépéseit, születésnapokat, szilveszteri mulatságokat, nyaralásokat, számtalan megismételhetetlen eseményt. Mentse meg régi diáit, negatívjait, melyek számtalan emléket őriznek az analóg fényképezés hőskorából. Ne hagyja, hogy a szekrény mélyén, vagy a pincében porosodó régi filmek az enyészet martalékává váljanak.A digitalizálás a legegyszerűbb módja annak, hogy megőrizze családja régi emlékeit. 

ROLLFILM/ 6×9 / SZKENNELÉSE :)

Nincs jobb módszer emlékeid halhatatlanná tételére!
Segítünk, hogy a sérülékeny, nehezen tárolható és egyre romló minőségű emlékeid felújítva, kis helyen, további minőségromlás nélkül, pillanatok alatt hozzáférhetővé váljanak.
A negatívot 2- 3 kockánként elvágjuk, majd ezek után digitalizáljuk, 1 hetes határidővel tudjuk válalni a negatívot retusálással együtt. Az így elkészült képeket pendriven, vagy e-mailben kapod meg, hogy később elő tudd hívatni őket!Üzletünkben lehetőség van színes és fekete-fehér roll fim hívására is! 

DIA SZKENNELÉS :)

Emlékszel még azokra a vasárnap délutánokra, amikor a papa végtelen szakértelemmel és precizitással egyetlen varázslatos élménnyé tette a lepedő, a diavetítő és a könyvkupac hármasát?
Ma már a diavetítésre inkább csak nosztalgiával gondolunk, de ez nem jelenti azt, hogy a diákon őrzött emlékeknek feledésbe kellene merülniük!
Van megoldás, hogy a diákon, régi filmeken vagy épp az üvegen őrzött negatívok is újra élvezhetőek legyenek, akkor is, ha már nincs hozzá vetítőd!
Az elkészült képeket pendriven, vagy e-mailben kapod meg, hogy később elő tudd hívatni őket! A diákat üveg nélküli műanyag keretben tudjuk digittalizálni. 

Véletlenül letörölted a kártyájáról a képeket?
Ne keseredj el!
Hozzd be hozzánk és mi visszavarázsoljuk az emlékeidet!
Kártya restaurálás üzletünkben.

Váratlanul lemerült az akkumulátorod,vagy nem találod a töltődet!
Mi majd segítünk!
Üzletünkben lehetőség van arra, hogy feltöltsd bármilyen márkájú akkumulátorodat.

 


 


 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>