Műterem

MŰTERMI FOTÓZÁS Szeretnénk maradandó emléket nyújtani neked, és családodnak. Sok szeretettel várunk  fotóstúdiónkban! A család mindig örömmel fogadja a szeretteikről, gyermekekről, unokákról készült fotókat. Mások pedig örömmel vennének részt egy izgalmas fotózáson, professzionális körülmények között.

IGAZOLVÁNY ÉS VÍZUMKÉPEK :)

Igazolványkép pár perc alatt!
4db 3,5×4,5 méretű képet készítünk, amit a helyszínen meg lehet várni.Lehetőség van a kép digitális formában történő átadására is!

Mindenfajta méretű igazolványképet azonnalra tudunk vállalni! Az amerikai vizumkép mérete: 5×5 cm. Egy felvételből néhány percen belül 2 db készítünk.

ESKÜVŐI FOTÓ 

Szerelmesek vagytok, boldogok és gyönyörűek. Ezt a pillanatot szeretnétek együtt megünnepelni azokkal, akiket szerettek. Legyen ez a nap egy művészien megörökített csodás emlék, amit később újra és újra felidézhettek már egy családként. Esküvői fotózás szolgáltatásunk Nektek szól, ha igényes, profi munkát szeretnétek és nem riadtok el egy kis plusz kreativitástól sem.

Az esküvői kreatív képek elkészítése mindig nagyon izgalmas folyamat. Hiszen ezek lesznek azok a képek, amiket majd mutogatunk az ismerősöknek, barátoknak, s évtizedek múltán az unokáink is ezzel fognak büszkélkedni. Nem mindegy tehát, hogy hol készülnek el ezek a képek, s ezáltal milyen hangulatot árasztanak magukból.A kreatív képek általában a szabadban készülnek, tehát vagy utcai környezetben, vagy a természetben. Rossz idő esetén számításba vehetjük még a város különleges, stílusos kávézóit is, amelyek szintén hangulatos fotózási helyszínekké válhatnak.

PORTRÉ FOTÓZÁS :)

SZERETNÉL EGY SZÉP PORTRÉ FOTÓT MAGADRÓL? LÁTOGASS EL HOZZÁNK! :) Időpont egyeztetés személyesen üzletünkben, vagy 06-62/ 676-205 telefonszámon! Várunk Mindenkit szeretettel! :) PORTFOLIÓ :)

A portfólió fotó tökéletes módja Önmagunk bemutatására olyan megvilágításban, ami a leginkább előnyös adottságainkat emeli ki. Egy kreatív fotósorozat nélkülözhetetlen, ha modell vagy esetleg hosztesz munkát szeretnél vállalni, de remek választás, ha párodat szeretnéd meglepni képekkel, ha ismerkedéshez van rá szükséged vagy közösségi oldalra akarod őket feltölteni, illetve egy profi önéletrajzhoz kell. Jó időjárás esetén SZABADTÉRI FOTÓZÁSRA is lehetőség van! Várjuk jelentkezésedet! Időpont egyeztetés üzletünkben, vagy 06-62/ 676-205 telefonon

PROFILKÉP KÉSZÍTÉS

Minden ember életében eljön az idő, amikor egy igazán jól sikerült képet szeretne csináltatni magáról. Ha éppen állást keresel és egy  számodra előnyös fotóra lenne szükséged az önéletrajzodba, vagy a Facebookra kell egy ötletes profilkép, esetleg weboldalt készítesz vagy csak egyszerűen saját, párod vagy családod örömére készíttetnél pár fotót. Akkor jó helyen jársz!
Nálunk lehet műtermi vagy szabadtéri fotózás is, vagy akár mind kettőt is választhatod!

KISMAMA FOTÓZÁS :)

A fotózásokon készített profi fényképek visszaadják az áldott állapotban lévő nők különleges kisugárzását: egyaránt süt róluk a boldogság, az örömteli várakozás és a végtelen harmónia. Egy-egy kismama fotó kedves ajándék is lehet: örülni fog neki a leendő apuka, a nagyszülők és a rokonok is. Stúdiófotózáson pedig akár az apukák is részt vehetnek, és persze örömmel készítünk olyan fotókat is, ahol a kistestvér boldogan öleli át az anyuka hasát. :) Időpont egyeztetés üzletünkben, vagy a 06-62/ 676-205 telefonszámon CSALÁDI FOTÓZÁS  

A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, itt éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket, biztonságot és támaszt nyújt. Családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait is. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget örökítjük meg a képeken. Egy igényes családi fotó nem csak szép emlék, hanem akár ajándéknak is jó! Melyik nagyszülő ne örülne egy szép képnek a gyermekéről és unokáiról?  A pillanat elszáll, de az emlékek mindig veletek lesznek! Örökítsétek meg magatokat egy jó hangulatú családi fotózáson, ahol a legkisebb családtag lesz a főszereplő, a fotózás pedig egy közös élmény Nektek! Olyan művészi képek készülnek, amelyekre otthon rápillantva mindig eszetekbe jut a közösen eltöltött idő, a sok közös élmény és egymás szeretete… BABA ÉS GYEREKFOTÓZÁS :)

Családi fotózás alkalmával a kezdeti feszességet hamar fellazítja a családtagok közelsége. A hangulat nagyon fontos, hiszen ez jön majd le a képekről, melyeket éveken át előveszünk, nézegetünk. A műtermi gyerekfotózás esetén a környezet még új, szokatlan a gyermekek számára, de rövid időn belül oldódhat a hangulat. A vakuk villannak, és a gyermekek amúgy is már ismerősként fogadják a fényképezőgépet, sokan már maguktól pózolnak is előtte. EMLÉKEZETES PÁROS-ÉS JEGYES FOTÓZÁS. :)

A páros fotózás ♡ egy sorozat, ami rólatok szól! A szerelem egy mindent elsöprő magával ragadó érzés, mely elemi erővel tör a párokra. A párkapcsolat igazán fontos része életünknek éppen ezért érdemes megörökíteni annak minden fontos mozzanatát, legyen az, az első évforduló, vagy az eljegyzés. Nincs is annál jobb érzés, mikor 10-20 év múlva visszanézhetitek, hogy milyenek is voltatok anno…fiatalon. :) Igényes utómunkával varázsoljuk még szebbé képeiteket. A fotózás helyszíne lehet stúdióban vagy szabadtéren is egyaránt. :)

PÁROS FOTÓZÁS Van már közös képetek?

Az első alkalmak egyike, amikor jó minőségű, szerelemtől sugárzó képek készülnek Rólatok, bízunk benne, hogy ezek a pillanatok is örök emlékek lesznek majd számotokra!
Várunk mindenkit szeretettel műtermünkben! Igény szerint szabadtéri fotókat is készítünk! Kérj időpontot személyesen, vagy a 06-62/ 676 205 telefonszámon

DIPLOMA ÉS OKLEVÉL FOTÓZÁS :)

Szavak nélkül is lehet mesélni. MŰTERMI ÁLLATFOTÓZÁS ÜZLETÜNKBEN 

Megszépíti az életed? Fontos neked, mint egy családtag? Ismerjük ezt az érzést. Kisállataink mindig jobb kedvre derítenek, amikor szomorúak vagyunk, mindig jelen vannak, amikor szükségünk van rájuk. Várjuk a gazdik jelentkezését, akik szeretnék, ha négylábú társaikról profi képek készülnének, akár a gazdival közösen. Mutasd meg mindenkinek, hogy a Te kedvenced a legszebb, legaranyosabb a világon, és szerezz olyan emléket, melyet örökké megőrizhetsz! Időpont egyeztetés itt az üzletünkben. Meg szeretnénk mutatni a kutyáddal való szoros kapcsolatodat és a lelketeket szeretnénk megörökíteni. 

TABLÓKÉP FOTÓZÁS :)

Készüljön igényes kép rólatok!
Tabló fotózás során mindenkiről több felvétel készül ezek közül magad választhatod ki a számodra leginkább tetszőket.
A fotózás történhet saját műtermünkben,de igény szerint más helyszínre is kimegyünk. Általános-, középiskolai- és felsőoktatási intézmények részére kínálunk sokoldalú szolgáltatást legyen az egyéni, vagy csoportképek fotózása, taplóképek és tanári fotók készítése. Vállaljuk iskolai rendezvények megörökítését az egész tanévben (évnyitó, szalagavató, gólyabál, ballagás, diploma osztás stb.

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS :)
Bármilyen jellegű rendezvényt is szervezel, mi biztosítjuk, hogy kiváló minőségű fényképek készüljenek róla. Lehet szó koncertről, divatbemutatóról, díjátadóról, diplomaosztóról , fogadásról, promóciós rendezvényről, céges buliról, esküvőről vagy akár egy családi napról is, tapasztalt fotósaink az igényei alapján örökítik meg az esemény pillanatait. :)
CSALÁDI SZILUETT PORTRÉ :)

Családi portrét szeretnél, de már unod az egy kaptafára készülő képeket?Szeretnéd egyedi, stílusos, különleges képpel meglepni szeretteidet?

Akkor jó helyen jársz! Stúdiónkban készítünk családodról egy szép portrét, amit örömmel teszel majd ki nappalid, vagy irodád falára! 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>