Fotótermékek széles választéka

FOTÓALBUMOK :)

Egy fotóalbum, mely igazán személyes ajándék lehet szeretteidnek fényképekkel feltöltve.
Rendezd fényképalbumba emlékeidet, mely bármikor elővehető, így szerezve örömet mindenkinek!
Üzletünkben fotóalbumok széles választéka 9×13 cm -től 20×30 cm -ig hagyományos, előre méretezett, öntapadós, fotósarkos, és memóriás változatban megvásárolhatók!
Babás, esküvős és mindenféle alkalomhoz illő dekoratív albumok széles választékban megtalálhatók! 24, 36, 100, 200, 300, 500 db-os férőhellyel!

KÉZZEL KÉSZÍTETT FOTÓALBUMOK :)

Noltalgia jegyében készült, egyedi, kézműves fotóalbumok nemcsak eredeti ajándékok lehetnek,hanem olyan “kincsgyűjtók” is, amelyek minden ember számára nélkülözhetetlen emlékeket őriznek. A kollekció egyes darabjai életre keltik az élet legcsodálatosabb eseményeit, mint a gyerekkorunk, az esküvőnk,vagy egy emlékezetes utazás élményeit…
A VINTAGE stílusú receptes könyvekben összegyűjtött régi receptek lehetnek akár egy személyes ajándék, de egy szép emlék is. A nagymamák receptjeit olvasva, felelevednek bennünk a gyermekkor meghitt élményei, amikor türetmetlemül toporogva vártuk, hogy nagymámánk kivegye a sütőből a legfinomabb süteményt.
Évekkel később fellapozva az esküvői vendégkönyvet, és elolvasva a vendégek jókívánságait, átélhetjük újból a csodálatos esemény pillanatait.
Széles választékkal várunk minden kedves érdeklődőt!

FA, FÉM ÉS MŰANYAG KÉPKERETEK… :)

Egy gyönyörű fali, vagy asztali képkerettel igazán kiemelheted kedvenc poszteredet vagy legemlékezetesebb családi emlékedet!
Üzletünkben széles választékkal várunk minden kedves érdeklődőt!

CSALÁDFA FÉNYKÉPTARTÓ

Arany és ezüst színű, családfa formájú fém képkeretek.

Gyönyörű, igényes ajándék mindenkinek!

 

template=compact]

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>