Műtermi karácsonyi fotózás

Nemsokára itt van….a KARÁCSONY!

Karácsonykor és az egyéb ünnepi alkalmakkor a baba és gyermekfotózás különleges meglepetés lehet a kicsiknek, és ugyanakkor kedves ajándék a nagyszülőknek, a rokonoknak és a barátoknak. A fotók ilyenkor különleges, ünnepi környezetben készülnek. Műtermünkben minden évben berendezünk egy kedves, karácsonyi sarkot, karácsonyfával, órási plüssmackókkal, játékokkal, ajándékokkal és puha szőnyegekkel, ez a meghitt kis terep ideális színtere az ünnepi baba fotózásoknak és gyermek fotózásoknak egyaránt. A kicsik nagyon szeretik ezt a helyet, könnyen feloldódnak a játékok között, így sok mosolygós fotó születik ezzel a különleges háttérrel. A gyerekek be is öltözhetnek télapónak, tündéreknek, angyalkának

KARÁCSONYI FOTÓZÁS - Emlék az egész családnak!

Idén is lesz karácsonyi fotózás. Jelentkezz és lepd meg családodat, magadat vagy párodat egy remek fotósorozattal!
A család mindig örömmel fogadja a szeretteikről, gyermekekről, unokákról készült fotókat.

Miért jó a karácsonyi fotózás!

Mindenkinek kell egy kis vidámság a karácsonyi őrültekháza és készülődés mellé! :)
Minek örül legjobban a nagymama, és nagypapa? Természetesen a fotónak, amin az imádott kis unokák és a családtagok, rokonok vannak.
Egy ilyen fotózás összehozza a családot!
Az év egyik legszebb ünnepéhez közeledve hangulatos fotókkal szeretnénk megörökíteni a meghitt pillanatokat!
A fotók különleges, ünnepi környezetben készülnek!

A mikuláslány fotózás az évvégi fotózások ék köve! Legyen a modell szőke, barna, vörös, magas vagy alacsony, ebben a szerepben minden nő ragyogni kezd, és oly mértékű szépséget sugároz, aminek férfi nem igazán tud ellenállni.

VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉS saját fotóból – vakrámára feszítve!

Mindenkinek vannak olyan fényképei, amelyek valamiért különösen kedvesek számára. Mi is lehetne kedvesebb ajándék, mint dekorációt készíteni e fontos emlékeket őrző fotókból vászonkép formájában! A karácsony pedig ideális apropó, hogy néhány fényképből vászonkép készüljön, amelynek olyan hatása van, mintha igazi festmény lenne, ami nem csoda, hiszen festővászonra készül!

Az ember szereti megörökíteni azokat a pillanatokat, amelyek nagy érzelmi jelentőséggel bírnak, már szinte mindenki zsebében lapul egy sokoldalú fényképezőgép, az okostelefonoknak hála, így vászonkép saját fotóból is készíttethető. Csupán arra kell figyelnünk, hogy a felbontás minél nagyobb legyen!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>