Műtermi karácsonyi fotózás

Nemsokára itt van….a KARÁCSONY!

Karácsonykor és az egyéb ünnepi alkalmakkor a baba és gyermekfotózás különleges meglepetés lehet a kicsiknek, és ugyanakkor kedves ajándék a nagyszülőknek, a rokonoknak és a barátoknak. A fotók ilyenkor különleges, ünnepi környezetben készülnek. Műtermünkben minden évben berendezünk egy kedves, karácsonyi sarkot, karácsonyfával, órási plüssmackókkal, játékokkal, ajándékokkal és puha szőnyegekkel, ez a meghitt kis terep ideális színtere az ünnepi baba fotózásoknak és gyermek fotózásoknak egyaránt. A kicsik nagyon szeretik ezt a helyet, könnyen feloldódnak a játékok között, így sok mosolygós fotó születik ezzel a különleges háttérrel. A gyerekek be is öltözhetnek télapónak, tündéreknek, angyalkának

KARÁCSONYI FOTÓZÁS - Emlék az egész családnak!

Idén is lesz karácsonyi fotózás. Jelentkezz és lepd meg családodat, magadat vagy párodat egy remek fotósorozattal!
A család mindig örömmel fogadja a szeretteikről, gyermekekről, unokákról készült fotókat. KARÁCSONYI FOTÓZÁS :)

Nálunk már a fotózás is egy karácsonyi élmény!
Még nem késő bejelentkezni egy karácsony előtti fotózásra! Csodálatos hátterekkel és szeretettel várunk!
Időpont egyeztetés üzletünkben, vagy a 06-62/676-205 telefonszámon

Miért jó a karácsonyi fotózás! ♡

Mindenkinek kell egy kis vidámság a karácsonyi őrültekháza és készülődés mellé! :)
Minek örül legjobban a nagymama, és nagypapa? Természetesen a fotónak, amin az imádott kis unokák és a családtagok, rokonok vannak.
Egy ilyen fotózás összehozza a családot!
Az év egyik legszebb ünnepéhez közeledve hangulatos fotókkal szeretnénk megörökíteni a meghitt pillanatokat!
A fotók különleges, ünnepi környezetben készülnek!

KARÁCSONYI FOTÓZÁS :)

Baba és gyermekfotózás az ünnepek idején
Karácsonykor és az egyéb ünnepi alkalmakkor a baba és gyermekfotózás különleges meglepetés lehet a kicsiknek, és ugyanakkor kedves ajándék a nagyszülőknek, a rokonoknak és a barátoknak. A fotók ilyenkor különleges, ünnepi környezetben készülnek. Műtermünkben minden évben berendezünk egy kedves, karácsonyi sarkot, karácsonyfával, órási plüssmackókkal, játékokkal, ajándékokkal és puha szőnyegekkel, ez a meghitt kis terep ideális színtere az ünnepi baba fotózásoknak és gyermek fotózásoknak egyaránt. A kicsik nagyon szeretik ezt a helyet, könnyen feloldódnak a játékok között, így sok mosolygós fotó születik ezzel a különleges háttérrel.
Várunk mindenkit szeretettel!
Időpont egyeztetés üzletünkben, vagy a 06-62/676-205 telefonszámon

A képen a következők lehetnek: 6 ember, gyermek

CSALÁDI FOTÓZÁS KARÁCSONYKOR :)

A családi fotózás során elcsípjük a boldog és őszinte pillanatokat. Igyekszünk megörökíteni egy-egy huncut mosolyt, ölelést, családi idillt, szülinapos kismanót úgy, hogy közben ti is és mi is remekül érezzük magunkat. Ha eljöttök hozzánk, családias fogadtatásban, végtelen türelemben és profi szakmai tudással kivitelezett fotózásban lehet részetek.
Várunk mindenkit szeretettel!

A mikuláslány fotózás az évvégi fotózások ék köve! Legyen a modell szőke, barna, vörös, magas vagy alacsony, ebben a szerepben minden nő ragyogni kezd, és oly mértékű szépséget sugároz, aminek férfi nem igazán tud ellenállni.

VÁSZONKÉP KÉSZÍTÉS saját fotóból – vakrámára feszítve!

Mindenkinek vannak olyan fényképei, amelyek valamiért különösen kedvesek számára. Mi is lehetne kedvesebb ajándék, mint dekorációt készíteni e fontos emlékeket őrző fotókból vászonkép formájában! A karácsony pedig ideális apropó, hogy néhány fényképből vászonkép készüljön, amelynek olyan hatása van, mintha igazi festmény lenne, ami nem csoda, hiszen festővászonra készül!

Az ember szereti megörökíteni azokat a pillanatokat, amelyek nagy érzelmi jelentőséggel bírnak, már szinte mindenki zsebében lapul egy sokoldalú fényképezőgép, az okostelefonoknak hála, így vászonkép saját fotóból is készíttethető. Csupán arra kell figyelnünk, hogy a felbontás minél nagyobb legyen!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>